Archiv rubriky: Sport

Fotbal Real Madrid x Juventus Turín přímý přenos online ke shlédnutí

Přehrajte si online přes internet přímý přenos očekávaného fotbalového utkání mezi Realem Madrid a Juventusem Turín. Tento očekávaný zápas ligy mistrů UEFA ze středy 23. října 2013 přinese určitě krásný a technicky dokonalý fotbal.

Oba teamy mají dlouhou historii a patří k evropským špičkám. Stejně tak v lize mistrů se nestřetávají poprvé. Památný je například zápas z roku 1998, kdy proti sobě oba teamy nastoupili ve finále Ligy mistrů. Tehdy vyhrál španělský velkoklub.

Velmi pikantní je i osobnost trenéra reálu Carla Ancelotti. Ten si totiž vyzkoušel trénink obou mužstev. Takže i toto střetnutí pro něj bude určitě do jisté míry i srdeční záležitostí.
Co se týká posledního střetnutí Realu s Juventusem, tak to se odehrálo před pěti lety ve skupině a úspěšnější byl v obou zápasech Juventus.

Fotbalový zápas Ligy mistrů UEFA mezi Realem Madrid a Juventusem Turíns i můžete přehrát naprosto pohodlně a zdarma přímo na této stránce. Tak neváhejte ani chvilku a toto střetnutí ze středy 23. 10. 2013 si rozhodně pusťte!